Seo for begyndere

Seo er et rigtigt vigtigt element for alle der driver en hjemmeside – En hjemmeside uden besøgende er nemlig ikke meget værd. Der findes mange forskellige måder at gribe Seo an på, og et spørgsmål kan give dig mange forskellige svar.

 

Det er primært søgemaskinen Google, som man optimere sin hjemmeside i mod, da den klart har den største markedsandel. Google måler din hjemmeside på mere end 200 parametere, så Seo for begyndere kan være rigtig svært, hvis man bare vil holde styr på nogle af alle de parametere.

Nogle parametere kender man til, hvor andre kan man kun gisne om. Derfor er erfaring et utrolig stærkt værktøj inden for SEO verdenen.

 

Seo for begyndere – Hvor skal man starte?

Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte når man skal i gang med SEO. Vi vil prøve at gøre det mere overskueligt for dig i dette indlæg.

 

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad du skal optimere din hjemmeside i mod. Derfor starter man næsten altid ud med, at lave en såkaldt søgeordsanalyse, som viser hvor mange søgninger, og hvordan konkurrence er på forskellige søgeord.

 

På den måde kan man få en ide af, hvor meget arbejde de kræver, og om det er arbejdet værd.

 

Når man så har fundet ud af hvilke søgeord man går efter, så er det tid til det grundlæggende optimering. Det er ting såsom sidetitlen og meta description. Det er de 2 elementer som forbrugerne ser i søgeresultaterne. Derfor er det både vigtigt at optimere til Google, men også til forbrugerne her. Med andre ord skal man altså sælge sin side i titlen og meta description, da det er det, som skal have folk til at klikke ind på din hjemmeside.

 

En ting som er blevet vigtigere og vigtigere de seneste par år, det er kvaliteten af indholdet på hjemmesiden. Det er er vigtigt med kvalitetsindhold som dine besøgende gider at læse. Google slår hårdt ned på hjemmesider med meget tyndt indhold, så det kan ikke betale sig at springe over, hvor gærdet er lavest.

 

Hyppigheden af nyt indhold har også utroligt meget at sige – Udgiver man jævnligt nyt indhold på sin side, så kan Google se den er aktiv og vil vægte den mere end en side der aldrig ligger nyt indhold ud. Derfor kan det godt betale sig at skrive nyt indhold til sin side i ny og næ.